rounded corner

Veel gestelde vragen 

Waarom zou ik het zoeken naar een baan aan Statiqs over laten? 

Stratiqs werkt persoonlijk. Je krijgt in eerste instantie een grondig intakegesprek in een ongedwongen en aangename sfeer. De band met onze kandidaten vinden wij heel belangrijk, ook richting de toekomst. Jouw ambitie, jouw carrièrewensen staan voorop. Ze zijn de inspiratie voor ons werk. Tot slot heb je bij Stratiqs gegarandeerd slechts één contactpersoon die helemaal thuis is in jouw carrière. Je hoeft je verhaal nooit twee keer te vertellen.

Hoe willen jullie mijn CV ontvangen? 

Graag ontvangen we je CV in een word document. De gegevens worden opgenomen in onze database. Zodra een functie matcht met een profiel nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Volgt er altijd een intakegesprek? 

Nee, er volgt alleen een intakegesprek wanneer er een match is met een bestaande functie of wanneer wij overtuigd zijn een match te kunnen maken.

Vindt er tijdens mijn intake een test/assessment plaats? 

In principe niet. Een test of assesment kan deel uitmaken van een procedure. Dat zal vooraf echter altijd gemeld worden. In bepaalde procedures wordt op verzoek van de klant reeds in het intakegesprek een Persoonlijke Profiel Analyse afgenomen. Dit Zal echter voorafgaand aan de intake vermeld worden.

Wat is het werkgebied van Stratiqs Career Engineers? 

Vanuit Eindhoven bedient Stratiqs klanten en werkt zij met kandidaten uit de regio binnen de driehoek Nijmegen, Tilburg en Maastricht.

Wat zijn de kosten voor bemiddeling? 

Voor kandidaten worden er geen kosten berekend. Opdrachtgevers betalen voor een succesvolle bemiddeling.